Curatenie birouri, firme, spatii comerciale, curatenie post construct

Servicii curatenie


 
 

Servicii speciale

 

Sfaturile noastre:

  • Spalarea mochetei prin samponare, pentru spatiile de birou cu trafic mediu, se recomanda a fi efectuata lunar. Intretinerea prin samponare va protejeaza mocheta, va reduce simtitor uzura acesteia si va aduce avantaje din punct de vedere estetic, igienic (protejand sanatatea celor din jur) si financiar (protejand investitia facuta initial);
  • Petele aparute accidental, indiferent de natura acestora, trebuie inlaturate imediat, pentru a nu intra in tesatura. Personalul nostru responsabil cu intretinerea locatiilor va fi dotat cu solutiile necesare indepartarii/ tratarii imediate a acestora;
  • Nu incercati sa indepartati guma de mestecat din covor sau diferite tesaturi, fara sprayuri speciale, profesionale.
    Este posibil să trageti fibre din material sau riscati sa o fixati si mai tare.


curatarea mecanizata a mochetelor si a covoarelor


Curatarea mochetelor este o etapa deosebit de delicata, ce se va efectua doar mecanizat, prin tehnologie de ultima generatie.

Metoda de curatare a mochetei se va alege doar dupa o ampla evaluare. Aceasta va fi in functie de natura materialului textil, de gradul de murdarie, de suprafata de lucru, de suportul acesteia pe pardoseala etc.

Spalarea mecanizata a mochetelor prin metoda uscata

Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri  Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri
Detalii tehnice:

Operatiune rapida si eficienta (timpul de uscare este de aprox. 2-3 ore), cu rezultate benefice, extraordinare. Prin samponare se previne aparitia mirosului neplacut, se elimina murdaria usoara din tesatura, se inlatura praful si se reimprospateaza culorile initiale. Aceasta actiune nu necesita mutarea mobilierului. In plus, se poate interveni in locuri greu accesibile.

Detalii executie:
  • aspirarea cu atentie a intregii suprafete;
  • indepartarea petelor cu solutii adecvate;
  • spalarea mochetei prin samponarea activa;
  • dupa uscare - se aspira mocheta.

Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri  Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri Peste 80% din clientii nostri, cu care avem contracte permanente, utilizeaza lunar aceasta metoda de curatatre a mochetei.

Costurile de executie, pentru spalarea mochetei prin samponare, difera in functie de tesatura, de suprafata si de aria de desfasurare a activitatii.
Pretul corect il veti obtine in urma unei evaluari, serviciu gratuit din partea societatii noastre – 0728.126.994 sau email

Efect samponare


In urma actiunii mecanice, spuma activa va intra in fibrele mochetei, fara a le afecta si va scoate la suprafata nisipul si murdaria din tesatura (vezi in galerie foto).

Spalarea mecanizata a mochetelor prin metoda umeda

Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri  Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri
Spalarea in profunzime a mochetei este o tehnologie mai avansata, iar rezultatele sunt uimitoare.
Aceasta metoda complexa va curata mocheta in profunzime si ii va reda aspectul de nou.

Detalii tehnice:

Aplicatia necesita mai mult timp de executie (aprox. 3 - 4 ore / 100 mp) si timp de uscare de aprox. 6 - 8 ore (in functie de tipul de mocheta si de spatiile de aerisire existente).

Detalii executie:

- Se aspira atent toata suprafata, se elimina petele existente pe mocheta, se aplica o solutie care dizolva murdaria din fibrele mochetei, fara a le afecta;
- Se omogenizeaza mecanizat, se intervine cu aparatul de injectie-extractie;
- Apa injectata pana la baza tesaturii va reactiona solutia si o va extrage instant, mocheta ramanand curata.
Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri  Curatare mochete, spalare mochete, spalare mochete birouri In pozele prezentate mai sus, sunt spalate traversele de la intrarea intr-un mare showroom de mobila din Romania.

"Mochetele" sunt expuse unui trafic intens. Prin natura lor, sunt concepute pentru a retine murdaria (uleiuri sintetice/minerale, crema de pantofi, praf, nisip etc.) de pe incaltamintea celor care vin din exteriorul imobilului.

Costurile de executie, pentru spalarea mochetei prin injectie-extractie, difera in functie de natura mochetei, culorile sensibile, de suprafata si de aria de desfasurare a activitatii.
Pretul corect il veti obtine in urma unei evaluari, serviciu gratuit din partea societatii noastre – 0728.126.994 sau email